Vijesti

BRUGOR MOBIL OPREMIO DVA KAMPA

29.10.2014


U svojem daljnem razvoju Brugor mobil je na Jadranu opremio dva ekskluzivna kampa


Na Rabu u Kamporu je BRUGOR sa mobilnimi vilama BM 4, opremio najluksuzniji kamp u Hrvatskoj LANDO RESORT , koji po najnoviji ocjeni Hrvatskog ministarstva za turizam ima 4 zvezdice. U kampu smo postavili vile , koje imaju 48 m2 komfortnog boravišnog prostora sa dve spavaće sobe , dva kupatila i kuhinju sa dnevnim boravkom i 20 m2 odlične terase Gosti su kamp i naše vile ocjenili kao vrhunski doživljaj i izuzetno udoblje


Na otoku Krku u kampu GLAVOTOK, koji je prvi eko kamp u Hrvatskoj smo postavili mobilne kučice BM 5, koje sa 33 m2 boravišne površine i 12 m2 terase predstavljaju oazu mira in udoblja u samom srcu kampa. Radi se o novom konceptu odmaranja u kučicama iz prirodnih materiala , koje su odlično toplinski i zvučno izolirane i osiguravaju maksimalan užitak samo korak od mora .


Mobilna kučica Pag 2012

15.5.2012, Rtina Militeći (Hrvatska)

Priča

icon005Bračni par iz Slovenije je odlučio kupiti zemljište na hrvatskoj obali

icon005Bili su zainteresirani za postavljanje mobilne kučice i počeli su tražiti odgovarajuča riješenja. Pregledali su ponude svih proizvođača mobilnih kučica u Sloveniji i Hrvatskoj.Na kraju su se odlučili za postavljanje naše mobilne kučice Brugor Mobil 1.

Lokacija

Lokacija - Rtina Miletiči - Pag
Pripremljeno zemljište
Odvodni kanal
Slika kolektora odpadnih voda
Slika cijele parcele

Vanjski igled mobilne kućice 

Mobilna kučića Brugor mobil 1
Sa strane
Brugor Mobil 1

Izjava

Sa mužem smo tražili odgovarajuča riješenja i pregledali smo sve mobilne kučice koje proizvođači nude na slovenskom i hrvatskom tržištu. Te smo donijeli odluku o kupnji Brugor mobilne kučice. Preporučamo mobilni dom Brugor za sve one koji nemajo dovoljno veliku parcelu ili dovoljno debeli novčanik.

Gdja. Tanja Hrovatin Radobuljac

Službena PREZENTACIJA TRAVANJ 2012 Mobilne kućice Brugor Mobil 1

 

 

5.4.2012, Rijeka (Hrvatska)

 

Travnja 2012. smo u poduzeću RC Brugor d.o.o. javno predstavili novu seriju mobilnih kućica Brugor pod imenom Brugor Mobil 1, koja predstavlja novi proizvod slovensko-hrvatske suradnje.

 

Radi se o mobilnoj kućici na kat koja se od konkurencije razlikuje po sofisticiranom vanjskom obliku, modernoj unutrašnjoj opremi i konkurentnoj cijeni. Mobilna kućica napravljena je za sve vrste terena, bilo uz more ili u zelenilu prirode, a sa svojih 45 m2 omogućuje boravak  za 6 - 8 osoba. Proizvod je izuzetna primorska kućica za odmor, a u isto vrijeme možemo je postaviti i kao prekrasnu vikendicu u prirodi.

 

Prezentacija se odvijala na dvorištu poduzeća Centaroprema d.o.o. u Rijeci, gdje su govore održali predstavnici poduzeča, Centaropreme d.o.o. i gradonačelnik općine Kastava. Priredbu je zaključio sam župan primorsko-goranske županije g. Vujić. Slijedila je demonstracija objekta i prezentacija mobilnosti kućice. Priredba se zaključila zakuskom i druženjem.

 

Izložbenu mobilnu kućicu možete pogledati još cijeli travanj u Rijeci ili našu zadnju postavljenu u blizini Paga.

 

Galerija slika

Stupite u kontakt s namaKontaktirajte nas i javite nam vaš upit, želje ili pitanja kako bismo zajedničkim snagama pronašli najbolje rješenje za vas.

 Telefon: 00 385 91 501 69 70
 E-pošta: info@brugor.hr