PRAVNA OBAVIJEST

Opći uvjeti upotrebe internetske stranice www.Brugor.hr


Opće


Općewww.brugor.hr (u nastavku internetska stranica) čija je svrha zainteresiranoj javnosti predstaviti poduzeće i njegovu ponudu, konkretnije ponudu montažnih kuća, nekretnina i kuće za odmor te posredovanje zainteresiranoj javnosti ostalih korisnih informacija o tim proizvodima i uslugama. Podaci i informacije na ovoj internetskoj stranici korisnicima su na raspolaganju pod uvjetima odnosno ograničenjima koji su navedeni u nastavku. Ulaskom na internetsku stranicu korisnici potvrđuju da su s ovim uvjetima upoznati, da se s njima slažu i da ih njihove odredbe obvezuju.

 

Ograničavanje odgovornosti


Sve informacije i gradiva na internetskoj stranici te podstranicama informativne su prirode. Podaci i informacije dostupni na ovoj internetskoj stranici mogu se promijeniti bilo kad i bez prethodne obavijesti.

Upotreba internetske stranice je na vlastitu odgovornost. Autor internetske stranice ne preuzima odgovornost za bilo kakvu neposrednu, posrednu ili bilo kakvu drugu štetu koja proizlazi ili je u vezi s upotrebom internetske stranice, s dostupom ili nemogućnošću upotrebe informacija na internetskoj stranici.

Sadržaj internetske stranice je informativne prirode, zato autor ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i potpunost informacija ili za bilo kakvu štetu koja bi korisniku mogla nastati kao posljedica upotrebe informacija na internetskoj stranici.

SInternetska stranica sadrži poveznice do drugih internetskih stranica za koje ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njihov sadržaj, oblik ili unesene promjene.

 

Privatnost (zaštita osobnih podataka)


Osobni podaci korisnika internetske stranice jedna su od stvari kojoj posvećujemo veliku pažnju. Upravitelj internetske stranice je u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZZOP) obavezan čuvati osobne podatke svojih korisnika.

Na određenim mjestima internetske stranice sakupljamo neke podatke o korisnicima kao što su ime, prezime, adresa, broj telefona i adresa e-pošte, ali samo u slučaju ako korisnik sam želi posredovati svoje podatke u svrhu dobijanja besplatnog elektronskog kataloga, dobijanja besplatnih kupona, sklapanja dogovora za sastanak te za postavljanje pitanja o našoj ponudi. Sve osobne podatke štitimo u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka, zato ih nikad ne prodajemo, iznajmljujemo ili na bilo koji drugi način posredujemo trećim osobama.

Korisnik predajom svojih podataka dozvoljava da zastupnik brugor.si u svrhu izvođenja neposrednog marketinga uspostavi, održava i upravlja evidenciju osobnih podataka na neograničen vremenski rok.

 

Pojedinac može bilo kada pismeno ili na drugi dogovoreni način zahtijevati da upravitelj osobnih podataka trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u svrhu neposrednog marketinga. Upravitelj osobnih podataka dužan je u roku 15 dana spriječiti upotrebu osobnih podataka u svrhu direktnog marketinga te o tome u sljedećih pet dana pismeno ili na drugi dogovoreni način obavijestiti pojedinca koji je to zahtijevao.

Za točnost podataka koje korisnik unese ne odgovaramo.

 

Opseg upotrebe podataka i prava intelektualnog vlasništva


Sve slike, tekstovi i članci na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su autora internetske stranice odnosno vlasnik internetske stranice ima dozvolu za njihovo objavljivanje. Podatke i informacije s internetske stranice korisnik može koristiti za vlastitu, osobnu upotrebu, pri čemu ne smije mijenjati oznake o autorskim i drugim srodnim pravima. Dozvoljeno je tiskanje podataka i informacija u svrhu čitanja te za osobne odnosno nekomercijalne svrhe. Kopiranje, posredovanje, objavljivanje, mijenjanje podataka i informacija ili njihovo slanje po pošti te distribucija na bilo koji način, zabranjeni su. Osobito je zabranjena upotreba slika, tekstova i ostalog gradiva na internetskoj stranici u komercijalne svrhe. U slučaju upotrebe gradiva u komercijalne svrhe protiv prekršitelja ćemo pokrenuti pravni postupak kod nadležnog suda.

Sve robne marke registrirane su robne marke njihovih vlasnika i na internetskoj su stranici upotrjebljene samo za informativne svrhe.

 

Brupol dom d.o.o.

Stupite u kontakt s namaKontaktirajte nas i javite nam vaš upit, želje ili pitanja kako bismo zajedničkim snagama pronašli najbolje rješenje za vas.

 Telefon: 00 385 91 501 69 70
 E-pošta: info@brugor.hr