IZRADA I MONTAŽA SVIH KONSTRUKCIJSKIH ELEMENATA KUĆE

Montažna gradnja - Prizemlje i podkrovje

icon005Gornji i donji drveni vijenac

icon005Stupovi i nosive grede od lijepljenog drva

icon005Vanjski i pregradni zidovi

Osnovnu nosivu konstrukciju predstavlja drveni zid debljine 20 cm od impregniranih dužinskih greda i punjen negorivom mineralnom vunom debljine 20 cm, čiji koeficijent provodljivosti iznosi 0,04 W/mK. Kod unutrašnjih se zidova između slojeva mineralne vune montira još parna pregrada koja sprječava kondenzaciju vodene pare.
Svi unutrašnji i vanjski zidovi s obje su strane obloženi OSB pločama debljine 1 cm. Ukupna debljina nosivog sustava ploča je 22 cm.
Vanjski je zid s vanjske strane obrađen zaključnim slojem Demit fasade d = 11,5 cm, a unutrašnji dio dodatnom drvenom konstrukcijom 10 cm te toplotnom izolacijom d = 4,5 cm, OSB pločom 1cm te gips-kartonskim pločama d = 1,25 cm. Ukupna debljina vanjskog zida je 38,5 cm. K faktor = 0,10 W/m2K
Pregradni zidovi napravljeni su od 10 cm drvene konstrukcije s obje stane obložene OSB pločama i zatim obložene gips-kartonskim pločama d = 1,25 cm. Ukupna debljina pregradnog zida iznosi 16,5 cm. Unutrašnji zid je od gips-kartonskih ploča, bandažiran je i pogipsan te spreman za bojenje. U kuhinjskom dijelu i u sanitarijama obloge su od vodootpornih gips-kartonskih ploča.

icon005Tehnički detalji

Vanjski zid

Unutarnji pregradni zid

Unutarnji nosivi zid

 

icon005Krovna konstrukcija

Glavna nosiva konstrukcija je drvo - nosive grede od drva, d = 20 cm s punjenjem od negorive mineralne vune d = 20 cm. S donje strane je konstrukcija obložena PE folijom, letvama d = 2,4 cm i gips-kartonskim pločama d = 1,25 cm. S gornje strane je obložena letvicama debljine 2,4 cm, stropnom hidroizolacijom, kontraletvom, letvom, a kao obloga se koristi profilirani lim, imitacija crijepa smeđe boje ili klasični crijep.

Stresna-konstrukcija-slo

icon005Međuetažna konstrukcija

Glavna nosiva konstrukcija je drvo - nosive grede od laminiranog drva, d = 22 cm s punjenjem od negorive mineralne vune d = 20 cm. S gornje strane je konstrukcija presvučena OSB pločama debljine 1,8 cm. S donje se strane presvuče PE folijom, obloži letvama d = 2,4 cm i zatvori gips-kartonskim pločama d = 1,25 cm. Sve su te donje ploče bandažirane, pogipsane i spremne za krečenje, a u sanitarnim čvorovima i kuhinjama su ugrađene vodootporne gips-kartonske ploče.

Medetazna-konstrukcija

icon005Unutrašnje stepenice

Struktura unutrašnjih stepenica je od lijepljenog laminiranog drva. Gazišta i čela stepenica su od laminirano drvo od parene bukve debljine4cm i prelakirano bezbojnim lakom. (1 kos)

icon005Dimnjak "Scheidel" 16 - 1 kom.

icon005Dimnjak obrubljen limom

icon005Krovna letva obrubljena je limom

icon005Oluci s pripadajućim odvodnim cijevima

icon005Stolarija

Vrhunski prozori izrađeni su od jelovine 1. razreda i premazani zaštitnom eko bojom. Nijansa i boja po želji stranke. Zastakljenje je TROSLOJNI termopan. K faktor = 0,7 W/m2K

icon005Unutrašnja standardna drvena vrata

Unutrašnja su vrata furnirana hrastovim furnirom i obojena natur lakom prirodne boje. Imamo veliki izbor unutrašnjih vrata. Priložena je i kvaka s bravom na vratima. Kvake se odlikuju modernim i mekim dizajnom.

icon005Drvena ulazna vrata

Obrtnički radovi

icon005Vodovodne instalacije

Kompletan osnovni razvod cijevi za vodovod.

icon005Elektro instalacije

Kompletan osnovni razvod cijevi za elektroinstalacije.

icon005Dodatno

Cijena uključuje troškove prijevoza do mjesta montaže, istovar, smještaj i rad montažera, sve skele i potreban alat za izradu.

Obaveze naručitelja

icon005Temeljna ploča

icon005Laminati parketi i keramika

icon005Krečenje

icon005Grijanje

icon005Vanjski elektro ormarić, elektro testiranje i priključak

icon005Pristup gradilištu

icon005Struja, voda, septička jama (kanalizacija) na gradilištu

icon005Imenovanje nadzornog inženjera

icon005Građevinska dozvola

icon005Uređenje okolice

CIJENA KUĆE u produženoj IV građevinskoj fazi

Proizvodnju i montažu stambenog objekta nudimo vam po cijeni: 520,00 eur/m2 (Cijena ne sadrži PDV).

Rokovi

Za proizvodnju i montažu objekta nudimo 45-60 dnevni rok od potpisa ugovora i pravovaljanosti građevinske dozvole.

Plaćanje

1.) Plaćanje po dostavi i montaži objekta. Za osiguranje plaćanja nam vaša poslovna banka mora izdati bankarsku garanciju.
Možete platiti i po sljedećem ključu:
2.) Prilikom potpisa ugovora platite avans u visini 50%, sljedećih 35% prilikom dostave sastavnih dijelova kuće na vašu parcelu i 15% pri potpisu primopredajnog zapisnika.

Garancijski rok

Za sve izvedene montažne i obrtničke radove garancija je 24 mjeseca, garancija na konstrukcijsku trajnost objekta je 60 godina. Svi su materijali testirani i certificirani.

Valjanost ponude i mogućnosti:

icon005Ponuda važi 30 dana za svakog individualnog kupca

icon005Za dodatne informacije obratite nam se preko telefona na: 064 159 510 ili e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Stupite u kontakt s namaKontaktirajte nas i javite nam vaš upit, želje ili pitanja kako bismo zajedničkim snagama pronašli najbolje rješenje za vas.

 Telefon: 00 385 91 501 69 70
 E-pošta: info@brugor.hr