Modeli mobilnih kućica

U brandu Brugor mobil nudimo šest modela luksuznih mobilnih kučica ili mobilnih vilama, koje su super za sve lokacije- na moru, na kontinentu ili na vlastitoj parceli

Brugor mobile 1


Prva mobilna kućica u Europi sa prizemnicom i katom. Opširnije

Cijena: VEĆ OD 25.990€


Brugor mobile 2


Klasična artijska mobilna kučica od 30 m2.Opširnije
Cijena: VEĆ OD 19.990€


Brugor mobile 3


Najsuvremenija mobilna kučica BM će biti prezentirana kraj 2015.

Cijena: VEĆ OD 30.990€Brugor mobile 4


Najluksuznija mobilna vila na Jadranu od 48 m2 stambenog prostora, kosim krovom i imitacijom kamena sa vanjske i unutarnje strane.Opširnije
Cijena:VEĆ OD 29.990€


Brugor mobile 5


Mobilna eko kučica na 33 m2. Opširnije
Cijena: VEĆ OD 19.990€Brugor mobile 6 - Quadro


Novi proizvod na tržištu, Brugor mobile Quadro.Opširnije
Cijena: VEĆ OD 17.990€Brugor mobile GB - BM GB


Novi proizvod na tržištu, Brugor mobile GB.Opširnije
Cijena: VEĆ OD 17.990€Brugor mobil Small - BM small


Novi proizvod na tržištu, Brugor mobile Small.Opširnije
Cijena: VEĆ OD 17.990€


ŠTO VAM NUDIMO?


Novu generaciju mobilnih kućica koje se odlikuju izvrsnim dizajnom, prirodnim izgledom, prostranošću i kvalitetom po više nego odličnoj cijeni! 

Robna marka BRUGOR predstavlja novu, ekskluzivnu mobilnu kućicu, napravljenu od prirodnih materijala. Kućica nudi veliki prostor za boravak i odmor , prilagođen potrebama modernog čovjeka i obitelji. Prednost kućice je da je niskoenergetska i dobro izolirana, sa zidovima debljine 10 cm, te je stoga boravak ugodan u svim godišnjim dobima.  

Ponuda obuhvaća dva tipska modela mobilnih kućica i to površine 30 i 45 m2. S obzirom na specifičnost područja na kojem će se kućica montirati, proizvođač je spreman ponuditi modele sa različitim površinama, razmještajem prostorija, vanjskim izgredom fasada te dodatnom opremom sve prema želji kupca.  

Našu ciljanu skupinu kupaca i korisnika mobilnih kućica  predstavljaju pojedinci i obitelji koji žele udobnost na najvišoj mogućoj razini, koji uživaju život i netaknutoj prirodi, uz  jedinstvenosti osječaj privatnosti. 

Nudimo vam, dakle, proizvod prestižnog izgleda po izuzetnoj cijeni. 
U tom trenutku je u izgradnji vrhunski kamp u Škovardari, Novalja na otoku Pagu. U kampu če biti 120 udobnih parcela na kojima če Brugor ekskluzivno postaviti mobilne kučice. 

Stupite u kontakt s namaKontaktirajte nas i javite nam vaš upit, želje ili pitanja kako bismo zajedničkim snagama pronašli najbolje rješenje za vas.

 Telefon: 00 385 91 501 69 70
 E-pošta: info@brugor.hr