ČESTA PITANJA
1. Mogu li ideju za izradu kućice poslati sam?

Naravno, sve su naše kuće napravljene individualno, što znači da prilikom oblikovanja vanjštine i unutrašnjosti sudjelujemo s kupcem i u cijelosti uvažavamo njihove zahtjeve i želje. Imamo jak tim arhitekata koji vaše želje pretoči u izvedbeni oblik.

2. Kolika je najmanja kuća koju još postavljate?

Postavljamo vam kuće veličine 60 m2 dalje, zadnja koju smo postavili ima površinu 800 m2. Objekt možemo postaviti i na više katova.

3. Koliko vremena traje gradnja i postavljanje kuće? Moram li za sastavljanje imati svoju ekipu i alat?

Kada su projekti završeni i građevinska dozvola izdana, kućicu ćemo vam postaviti u roku 60 dana. Cjelokupno je postavljanje već uključeno u cijenu i zato vam nisu potrebni ni ekipa ni alat. Vaša je obveza samo pristup parceli, građevinska dozvola, temelji odnosno temeljna ploča te struja i voda na gradilištu. Sve ostalo napravimo sami.

4. Kakva je garancija za napravljenu kuću?

Garancija na konstrukciju je 60 godina, a na obrtničke radove koje izvodimo 2 godine. Za sve avansne uplate naši kupaca spremni smo dostaviti garanciju banke za dobro izvršenje posla.

5. Kakva je cijena za m2 kod ponude "ključ u ruke"?

Cijena za m2 kod ponude ključ  u ruke ovisi o materijalima koje želite ugraditi. Za takav vam način gradnje pored klasične ponude, koja je opisana na našoj stranici, nudimo i izvedbu završnih radova na osnovu kojih oblikujemo konačnu, zajamčenu cijenu.

Stupite u kontakt s namaKontaktirajte nas i javite nam vaš upit, želje ili pitanja kako bismo zajedničkim snagama pronašli najbolje rješenje za vas.

 Telefon: 00 385 91 501 69 70
 E-pošta: info@brugor.hr